One Day Jazz Festival | Brazilian Jazz

Brazilian Jazz Night with Bartus Unit and Martin Valihora TRIO

V Rudavskys Magic Garden sa chystá brazilská jazzová noc! V rámci One Day Jazz Festivalu vystúpi skupina BARTUS UNIT. Spoja sa v tento večer svety brazílskeho jazzu s umením kúzelného prostredia Magic Garden. Môžete sa tešiť! (Aj na veľkú parketu, na ktorej si budete môcť zatancovať.)

Bartus Unit vznikla z vnútornej iniciatívy rodiny Bartušovcov - aby prezentovali a realizovali svoje vlastné hudobné nápady. Kompozícia je výsledkom skúseností autorov v rôznych žánroch a druhoch hudby. Najmä klasickej hudby, etnickej hudby a world music. Jednotlivé skladby odrážajú najnovšie trendy v brazílskej hudbe. Moderná fúzia latinskej, klasickej a voľnej hudby v kombinácii s pevnou melódiou je výsledkom kompozície, pričom každý člen zoskupenia má priestor na vlastnú realizáciu vo forme improvizácie. V priestore sú rôzne farebné oblasti. Sú typické v hudobnom procese. Jednotlivé kompozície zachytávajú profesionálne skúsenosti autorov, ako aj ich silné emocionálne úseky života. V projekte BRAZIL JAZZ UNIT rodina Bartušovcov pozvala na spoluprácu úžasných brazílskych umelcov. Spoločne vytvárajú rôznorodú originálnu hudbu s príjemnými brazílskymi rytmami s letným nádychom, obohatenú o európske vplyvy a jazz.

Je to show kde ludi berie do tanca, - vynikajuci kompromis pre vsetkych. Strhujúca show plná temperamených tanečnych rytmov so zmesou jazzu a R&B doručila nezabudnutelný zážitok v podaní medzinárodnej zostavy pod vedenim Stefana Bartusa (Orava Jazz Fest)

Počas večera sa môžete tešiť aj na vystúpenie MARTIN VALIHORA TRIO.

Previous
Previous

Otvárame priestory pre verejnosť : Každú Nedeľu

Next
Next

Magic Garden 2024