Otvárame priestory pre verejnosť : Každú Nedeľu

Otvárame Našu Záhradu pre Verejnosť: Každú Nedeľu od 13:00 do 18:00!


Milí priatelia a nadšenci našej záhrady, či umenia,

Po mnohých rokoch trpezlivého plánovania a neúnavnej práce je nám s veľkou radosťou oznámiť, že naša záhrada, Rudavskys Magic Garden Gallery, je konečne pripravená privítať verejnosť. Táto záhrada je výsledkom celoživotného úsilia Andreja a Márie Rudavských, ktorí jej zasvätili nielen svoje odborné znalosti, ale aj srdce a dušu. Od samotného začiatku snívali o vytvorení miesta, ktoré by bolo oázou krásy a pokoja, gáleria ich celoživotných diel - a tento sen sa nám teraz podarilo premeniť na skutočnosť. Každú nedeľu od 13:00 do 18:00 máte možnosť preskúmať a užívať si čaro našej záhrady a stálých expozícii. Či už so sprievodcom, alebo len na prechádzku v pokoji a užiť si kroky medzi sochami. Na návštevu je však potrebná rezervácia, aby sme mohli zabezpečiť pohodlný a bezpečný zážitok pre všetkých.

Prečo Navštíviť Magic Garden Gallery?

Magic Garden Gallery nie je len “obyčajná” záhrada. Je to miesto, kde sa spája umenie, príroda a pokoj, aby vytvorili jedinečný priestor pre relaxáciu a inšpiráciu. Generácie rodiny Rudavských spolupracovali na vytvorení rôznych častí záhrady či ateliérov, ktoré predstavujú rozmanité historické obdobia a sú rozmiestnené po celej záhrade.

Ako si Rezervovať Návštevu?

Na zabezpečenie pohodlného a bezpečného zážitku pre všetkých návštevníkov, prijímame návštevy len na rezerváciu. Rezerváciu si môžete spraviť jednoducho online cez našu webstránku na https://www.magicgardengallery.com/tour. Stačí nám dopísať dátum a čas, ktorý vám vyhovuje. My vám vratne pošleme email spoločne s prílohou kde nájdete vašu “Booking Reservation“

Možnosti návštevy

  • Pokojná prechádzka: Vychutnajte si pokojnú prechádzku medzi sochami a stromami, kde môžete načerpať novú energiu a nájsť si chvíľu oddychu.

  • Prehliadka so sprievodcom: Pre tých, ktorí majú záujem o podrobnejší pohľad na vznik záhrady a jej umelecké diela, ponúkame možnosť prehliadky so sprievodcom. Táto možnosť je ideálna pre návštevníkov, ktorí si želajú hlbšie spoznať históriu a koncept záhrady. Prosíme o dochvíľnosť, najmä ak prichádza väčší počet návštevníkov z rôzných skupín, aby sme mohli zabezpečiť plynulý priebeh prehliadok.

Plány na zimu
V súčasnosti sa budeme snažit poskytnúť návštevníkom nezabudnuteľný zážitok aj počas zimných mesiacov. Avšak, ešte stále zisťujeme, či budeme schopní udržať niektoré priestory otvorené aj v chladnejších obdobiach. Pracujeme na tom, aby sme zabezpečili pohodlné podmienky pre návštevníkov aj počas zimy, a ak to bude možné, ponúkneme vám možnosť zažiť našu záhradu v inom svetle – ale zatiaľ, pre tých ktorí máte záujem nás návšteviť, odporúčame ešte cez letné či jesenné mesiace.

Tešíme sa na Vašu Návštevu!

Príďte a zažite čaro našej záhrady na vlastnej koži. Nechajte sa inšpirovať prírodou, relaxujte a načerpajte novú energiu v Rudavskys Magic Garden Gallery. Čakáme na vás každú nedeľu od 13:00 do 18:00. Nezabudnite si rezervovať miesto a pripravte sa na magický zážitok!

S úctou,

Tím Magic Garden Gallery
Júl 2024

Previous
Previous

Školské Zájazdy

Next
Next

One Day Jazz Festival | Brazilian Jazz