Školské Zájazdy

Začína školský rok - Objavte magický výlet do sveta umenia v Magic Garden!


Zoberte svojich študentov na jedinečný výlet do Magic Garden, kde sa umenie snúbi s prírodou. Objavte stálu expozíciu Andreja Rudavského a Márie Rudavej, výstavy Ondreja a Jacqueline Rudavských a spoznajte príbehy umelcov. Nechajte študentov načerpať kreatívnu inšpiráciu v magickom prostredí.

Stále expozície a výstavy
V Magic Garden môžu študenti objaviť stálu expozíciu diel renomovaného sochára Andreja Rudavského (zo skupiny Mikuláša Galandu) a výtvarníčky Márie Rudavej, ktorí patria medzi dôležité osobnosti slovenskej umeleckej scény. Rudavský je známy svojimi monumentálnymi sochami, ktoré zrkadlia ľudskú spiritualitu a symboliku, zatiaľ čo Mária Rudavá prináša jemnosť v primárynch foriem textilu a keramiky.

Študenti budú mať možnosť spoznať aj výstavy Ondreja a Jacqueline Rudavských, ktorých diela sú vystavené priamo v záhrade v priestoroch “Glass Gallery“. Toto jedinečné spojenie medzi rodinnými generáciami umelcov im poskytne hlbší pohľad do umeleckého dedičstva.

Kreatívna inšpirácia pre mladých
Magic Garden nie je len miestom, kde sa diela pasívne obdivujú. Je to priestor na zamyslenie, skúmanie a inšpiráciu. Študenti sa ocitnú v magickom prostredí, ktoré prirodzene podporuje tvorivé myslenie.

Po celé roky počas života Andreja Rudavského slúžil Magic Garden ako útočisko pre mladých umelcov. Tento priestor bol známy ako miesto, kde sa noví talenti prichádzali učiť a spoznávať umenie, obklopení inšpiratívnym prostredím a dielami uznávaných umelcov. Dnes pokračuje v tejto tradícii a poskytuje študentom príležitosť ponoriť sa do sveta umenia, ktorý bol kedysi domovom mnohých začínajúcich kreatívnych myslí.

V rámci návštevy Magic Garden môžu študenti nielen obdivovať diela, ale tiež sa zapojiť do interaktívnych diskusií. Študenti budú mať možnosť podiskutovať spoločne s umelcami Ondrejom a Jacqueline Rudavskými, ktorých diela sú vystavené v záhrade. V rámci neformálnej diskusie sa ich môžu opýtať na tvorivý proces, umeleckú inšpiráciu alebo iné otázky, ktoré ich zaujímajú.

Ako si Rezervovať Návštevu?
Na zabezpečenie pohodlného a bezpečného zážitku pre všetkých návštevníkov, prijímame návštevy len na rezerváciu. Rezerváciu si môžete spraviť jednoducho online cez našu webstránku na https://www.magicgardengallery.com/tour alebo nám priamo zavolať na číslo +(421) 911 122 662 . Stačí uviesť dátum a čas, ktorý vám vyhovuje, a telefónne číslo, na ktoré vás môžeme kontaktovať ohľadom detailov zájazdu.

Doprava a Parkovanie
Autobus
: Zastávka Dudvažská a pokračujte pešo približne 10 minút.
Vlak: Zastávka Podunajské Biskupice a pokračujte pešo približne 10 minút.
Na vlakovej zastávke je k dispozícii aj parkovanie pre autobusy v prípade súkromných autobusových zájazdov.

Otvorenie
Naša záhrada bude otvorená od septembra až do konca októbra. Po tomto období prechádzame na zimnú sezónu, keď vonkajšie priestory nie sú dostupné kvôli nepriaznivému počasiu. Opäť vás privítame 1. apríla, keď sa otvoríme na novú sezónu a budeme otvorení až do konca školského roka. Tešíme sa na vašu návštevu a na to, že s nami strávite ďalšie inšpiratívne chvíle!

Vstup
Zľavnená suma 5 eur na osobu je dobrovoľný príspevok.
Vstupné sa prispôsobuje veľkosti skupiny, pričom naším cieľom je podporiť rozvoj umenia v rámci školstva.
Preto je výška príspevku na vašom rozhodnutí.

S úctou,

Tím Magic Garden Gallery
September 2024

Next
Next

Otvárame priestory pre verejnosť : Každú Nedeľu